Forfatter & Fritid

GRILLGrillregler for familier med mannlige forfattere 🙂

Vi litterære menn kan være både fjerne og ustabile. Vi trenger å bli påminnet hvordan verden fungerer når vi gjør våre solide entreer ut av skrivetåka. Vi trenger kanskje til og med noen tips og triks angående oppførsel når vi plutselig blir pålagt å menge oss med den generelle hop. Vi er nå på full fart inn i sommersesongen. Derfor tillater jeg meg å minne dere på grillreglene som gjelder for å vise at man ikke er totalt tapt bak tastaturet.

GRILLREGLER

Når det skal grilles, begynner en rekke regler å gjelde:

STANDARD RUTINER:

1. Kvinnen kjøper maten.

2. Kvinnen lager salat, forbereder grønnsaker og lager dessert.

3. Kvinnen forbereder kjøttet, marinerer osv…, plasserer det på et fat sammen med de nødvendige kjøkkenredskaper og sauser, og tar det med ut til mannen, som er plassert ved siden av grillen, med en øl i hånden.

4. Kvinnen trekker seg utenfor den obligatoriske tre meter sone, hvor en overflod av testosteron og andre mannlige aktiviteter kan finne sted uten innblanding fra kvinnen.

Obs obs! HER ER EN MEGET VIKTIG DEL!!

5. MANNEN plasserer kjøttet på grillen.

MER RUTINE:

6. Kvinnen går inn i boligen for å organisere tallerkener og bestikk.

7. Kvinnen kommer ut for å fortelle mannen, at kjøttet ser lekkert ut. Han takker henne og spør, om hun vil hente en øl til mens han vender kjøttet.

Obs obs! MEGET VIKTIG DEL IGJEN!

8. MANNEN tar kjøttet av grillen og gir det til kvinnen.

MER RUTINE:

9. Kvinnen forbereder tallerkener, salat, brød, tilbehør, servietter, sauser, og sørger for at det hele kommer på bordet.

10. Etter bespisning sørger kvinnen for å rydde av bordet og vasker opp.

Obs obs obs!! VIKTIGST AV ALT!!!

11. Alle roser mannen og takker ham for hans utrolig gode innsats med å lage et nydelig måltid.

12. Mannen spør kvinnen om hun hadde det hyggelig under sin ”frikveld”. Når mannen ser hennes irriterte reaksjon, konkluderer han, med et megetsigende blikk, at det bare er ikke er mulig å glede enkelte kvinner, og at han elsker henne på tross av det. Dette sies selvfølgelig fremfor alle de oppmøtte gjestene.

Lykke til med hyggelige litterære aftener og ekte kulinariske opplevelser 🙂

#vidarhandersen