Konspirasjon i skogen?

OffroadJeg tror at disse motorsyklistene som plutselig dukker opp ute i naturen er en del av en større konspirasjon! Et hemmelig forbund er i ferd med å ta over landet vårt. De skyr ingen midler. Blant annet bruker de Facebook for å avlede oppmerksomheten til andre konspirasjoner blant etablerte grupper!!

Du er ute og går tur i vår herlige natur, samler inspirasjon til dine litterære krumspring. Plutselig hører du det durer rundt deg og snur deg, vet ikke helt hvor lyden kommer fra. Forvirringen tar over sansene dine. Og plutselig over en liten haug kommer den. En motorsykkel med en eller annen macho fyr oppå! Han gir deg blikket, BLIKKET! Han balanserer med sykkelen, gir litt gass, ruser motoren. Plutselig raser han videre uten å fortelle deg noe. Bare blikket med de skumle øynene!

Du går videre mens du kjenner frykten ligge sterk i magen, snur deg litt, lytter etter duren som når som helst kan komme mot deg igjen. Du ser skygger mellom trærne. Har han stoppet motorsykkelen og venter på deg? Du skynder deg hjem og låser døren. Dagen etter er du et nevrotisk vrak! Helt utkjørt! Natten har gått med til å sjekke dører, vinduer, sperre alle innganger ved å skyve møbler foran dem og speide ut i hagen etter skygger. Du ringer til jobben og melder deg syk. Konsekvensene er akkurat slik machofyren på motorsykkelen ville at den skulle være. Du er skremt og redd for din egen sikkerhet, og du begynner å gjøre deg tanker om du er forfulgt. Har du gjort noe galt? Så du feil på noen på bussen? Hostet du og noen trodde du lo av dem? Går du med feil bukser? Har du kallet noen noe stygt i barndommen? Var det posen med drops du stjal som gjorde at nærbutikken gikk konkurs? Er hevnen nær? Hvorfor er noen etter deg?!?

Hele dagen er du inne og lytter og våker over din egen eiendom og sikkerhet. Du begynner å bli en farlig Løve! Du er et drapsvåpen! Du legger frem det du kan av kniver og gafler på strategiske steder i huset. Her skal det gjeldstyngede huset forsvares til siste rentehopp! Du er nervøs og oppfarende, snubler av dine egne kroppslyder og blir skremt av din egen søvnløse ånde. Til slutt svimer du av i en stol mens dagen er stille, av ren utmattelse. Ettermiddagsrushet vekker deg. Lyder overalt, motorsykler durer ute i gata! Barn som ler og leker, eller blir de plaget og slått, roper de om hjelp? Er det en konspirasjon for at du ikke skal tørre å gå ut? Finnes det et hemmelig forbund av macho menn på motorsykler ute i de norske skogene som vil ta over samfunnet? Er de også i byggefeltet? Tørr de å komme til befolkede områder? Mye tyder på det!

Jeg har funnet masse lenker på nettet angående veldig mye som kan bekrefte at dette forbundet av machofyrer på motorsykler finnes. Jeg tørr ikke å legge ut lenkene her. De kan sikkert spore IP adressen min. Men leser man veldig veldig veldig nøye mellom linjene i det man finner hvis man søker utrolig veldig mye på nettet, så blir det helt klart for absolutt alle i hele verden at en slik konspirasjon finnes!

Pass på! De er der ute, og venter på deg nettopp deg!

#vidarhandersen